Zajednički odvjetnički ured Mujević & Marjanović Dujmović osnovan je 2020. godine s ciljem pružanja potpune pravne podrške domaćim i inozemnim klijentima u širokom spektru pravnih grana.

Profesionalna načela kojima se vodimo su individualan pristup svakom klijentu te stručnost, etičnost i efikasnost u odvjetničkom pozivu.

Uz hrvatski jezik, odvjetničke usluge pružamo i na engleskom jeziku.

Ajna Mujević

odvjetnica

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, čime je stekla akademski naziv magistra prava. Svoje radno iskustvo u odvjetništvu započela je u Zagrebu radeći za inozemno odvjetničko društvo, nakon čega se vraća u Rijeku, također radeći u odvjetništvu. 2018. godine pred Ministarstvom pravosuđa uspješno polaže pravosudni ispit te nakon upisa u Imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore, kao jedna od partnera, osniva Zajednički odvjetnički ured Mujević & Marjanović Dujmović.

Iva Marjanović Dujmović

odvjetnica

Diplomirala je 2013. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci po dovršetku kojeg stječe akademski naziv magistra prava. 2014. godine zapošljava se kao odvjetnička vježbenica u uglednom odvjetničkom društvu u Rijeci, a u kojem po upisu u Imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore nastavlja raditi kao odvjetnica. 2018. godine pred Ministarstvom pravosuđa polaže pravosudni ispit, a 2020. godine, kao jedna od partnera, osniva Zajednički odvjetnički ured Mujević & Marjanović Dujmović.